ADUN Klang Keluar PKR - BN Main Taktik Kotor?

Beberapa hari lepas Adun Pelabuhan Klang, Badrul Hisham Abdullah keluar daripada partinya, PKR (baca : Parti Kelentong Rakyat) beberapa puak dalam PR (baca : Pakatan Rapuh) telah menyalak mengatakan BN telah melakukan taktik kotor untuk menjatuhkan pentadbiran negeri Selangor yang diperintah oleh PR.

Mereka menyalak sedemikian kerana masih lagi GILA TALAK kerana kerajaan yang bersih dan tulis didakwa oleh ahli PKR PAS DAP tersebut telah jatuh di negeri Perak Darul Ridzuan pada Febuari yang lepas, adakah pemerintahan PR di Selangor juga akan jatuh?

Biasalah, kalau PKR ke PR terbang / lompat masuk BN dikatakan taktik kotor, tapi kalau ahli BN masuk kedalam PR, pastinya lubang berak pon mereka sanggup jilat untuk memberikan pujian yang terbaik pada katak tersebut.

Dulu banyak sangat katak BN, tapi sekarang katak PR pon dah ada.


“Mereka sendiri yang menyokong, bukan paksaan atau ‘taktik kotor’ BN. Kita sentiasa mengalu-alukan sokongan mereka itu yang menyedari bahawa BN banyak berjasa dalam pelbagai bidang,” katanya.

Sumber : Sinar Harian

Posted in , , . Bookmark the permalink . RSS feed for this post.
Jom komen di Facebook!

One Response to ADUN Klang Keluar PKR - BN Main Taktik Kotor?

  1. Fazli Salleh.

    Dulu Anwar Ibrahim mengajak Ahli2 Parlimen BN sokong Pakatan untuk tubuhkan Kerajaan di peringkat pusat. Apa kata BN, tidak bermoral dan Anwar punyai dana bilion ringgit sumbangan USA dan Yahudi untuk diberi kepada AP tersebut sebagai rasuah. Lihat saja gelagat Ibrahim Ali yang ketawa besar dalam program RTM bertajuk 'Apa dah jadi" pada malam 16 september 2008.

    Secara tak pasal2, tiga adun PR melompat masuk ke BN. Najib berkata, ianya dimulakan oleh Anwar. Soalannya, siapa jilat tahi siapa? Jika benar Anwar punyai bilion ringgit, pastinya pertukaran Kerajaan sudah berlaku. Setiap ahli Pakatan yang lompat, pastinya sebelum itu terlibat dengan sesuatu yang tidak baik,. contoh, dua adun PKR di Perak, terpalit rasuah..Adun Lunas PKR terpalit salah laku kawin di siam dan tuntutan tak munasabah kepada DUN.. Adun PKR Klang yang terbaru, kes tak jalankan tanggungjawab berbulan-bulan sebelum keluar parti.

    Fikir-fikirkanlah.

    BalasPadam

Catatan Popular di Pewaris Melayu 30 hari lepas

Followers

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark . Converted by LiteThemes.com .