Muzakarah UMNO - Pas : Nik Aziz mulut celupar Hadi Awang kena Basuh Taik!


Salam to all,

Menurut laporan MalaysianInsider, Presiden Pas Hadi Awang berkata tak mungkin muzakarah UMNO dengan Pas akan berlaku. Tambahan lagi, Pas boleh berbincang dan bermuzakarah dengan mana - mana NGO tetapi tidak dengan UMNO. Wahhhh!! Keras sungguh kata - kata tuan presiden parti Islam ni. Dia juga menegaskan bahawa tiada muzakarah UMNO - Pas, media hanya saja gembar gemburkan isu ini.

Kemudian, orang yang paling suci dalam Pas pulak menegaskan lagi pihak Pas ikhlas nak bermuzakarah. Haihh.. Apa cerita ni. Dua orang yang pakai serban warna yang sama tapi cakap benda lain - lain.

Mana satu nak ikut ni.. Tuan Presiden ataupun Tuan Mursyidul?

Susah juga la ada dua TUAN GURU, satu tuan guru yang pandai cakap merapu. Mulut celupar dan kuat melatah. Satu lagi ada TUAN GURU cakap tak serupa bikin. Haih, PAS ohhhh PAS!

Senang senang, baik TUAN TUAN dan GURU GURU ni mengaku yang depa kena kritik oleh puak Anwarinas dalam Pas dan juga tekanan dari Anwar Ibrahim sendiri. Tak payah nak cari salah UMNO dan cakap belit sana sini. Just mengaku sahaja :Pewaris Melayu kata : Kesian Pas, matlamat parti sendiri ditentukan oleh pihak lain. Oohhh Pas!

Posted in . Bookmark the permalink . RSS feed for this post.
Jom komen di Facebook!

Leave a Reply

Catatan Popular di Pewaris Melayu 30 hari lepas

Followers

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark . Converted by LiteThemes.com .