Anwar Tak Terkejut Laporan Pusrawi

Sumber: AI Blog
Datuk Seri Anwar Ibrahim pagi semalam telah mengadakan satu sidang media berhubung laporan perubatan yang dibuat oleh Dr Mohamed Osman Abdul Hamid terhadap Saiful Bukhari Azlan. Laporan itu jelas menunjukkan bahawa tuduhan yang dibuat merupakan satu fitnah jahat yang tidak berasas dan bermotifkan politik. Tuduhan itu bertujuan membunuh karakter Datuk Seri Anwar Ibrahim dan berhasrat untuk menggagalkan aspirasi rakyat yang inginkan perubahan.

Kita sememangnya menjangka dan tidak terkejut akan ada satu tindak balas bagi menunjukkan Dr Mohamed Osman dan laporan yang didedahkan semalam tidak mempunyai wibawa. Petang ini Pusrawi telah mengeluarkan kenyataan lima perenggan menafikan bahawa seorang doktornya telah melakukan pemeriksaan terhadap Mohd. Saiful Bukhari Azlan berhubung aduan liwat pada 28 Jun lalu. Kami merasa dukacita kerana Pusrawi turut diheret sama bagi mempertahankan pertuduhan fitnah tersebut.

Kami mengulangi kenyataan Datuk Seri Anwar yang berpandangan negara ini berada dalam kedudukan yang tenat dari aspek ekonomi dan sosial dan pentingnya untuk kita melangkah ke hadapan bersama bagi menjayakan agenda perubahan.

KAKITANGAN PEJABAT DATUK SERI ANWAR IBRAHIM

Komen ڤواريس ملايو:

Abang Nuar, abang Nuar, awak nak pusing kot mana pulak lepas ni? macam macam dalih yang abang Nuar buat, tetap terkantoi juga. Kenapa abang Nuar takut sangat nak bagi DNA? Kalau abang Nuar takut nak bagi DNA, takut dimanipulasikan oleh pihak-pihak lain, jalan penyelesaiannya senang je, Abang Nuar bersumpah saja tak liwat si Sepol, abis cerita. Tak la buruk nama Abang Nuar dan sekeluarga.

Satu hal lagi, abang Nuar tak payahla suruh polis tutup fail siasatan, abang nuar tak didakwa lagi diatas pertuduhan tu, polis tengah buat kerja, kita kena adil. Bagila masa kat polis buat kerja depa, lepastu ikot prosedur mahkamah. Senang. Naik turun mahkamah la, biar settle. Awak ingat awak tu masih timbalan perdana menteri ke?

Kesian, kesian (kesian sama kat Kak Jijah kita tu, macam macam malapetaka/bala yang menimpa rumahtangga depa. Biarlah, manuisa ada juga tahap kesabaran masing-masing. Kalau laki dok buat hai, bini mana yang boleh sabaq..)

Bookmark the permalink . RSS feed for this post.
Jom komen di Facebook!

One Response to Anwar Tak Terkejut Laporan Pusrawi

  1. UMNO PENIPU BANGSA MELAYU.

    UMNO KHIANATI RAKYAT

    UMNO CEMARKAN AGAMA ISLAM

    UMNO MESTI DIHAPUSKAN.

    BalasPadam

Catatan Popular di Pewaris Melayu 30 hari lepas

Followers

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark . Converted by LiteThemes.com .