N11 | NIK AZIZ : ORANG UMNO TAKKAN DAPAT MASUK SYURGABUKIT MERTAJAM 17 Ogos — Mursyidul Am Pas Datuk Nik Aziz Nik Mat berkata, anggota UMNO tidak akan masuk syurga kerana parti itu mengamalkan ajaran Islam palsu dari Palestin.
Katanya, terdapat perbezaan antara Islam yang didakwah oleh Pas dan Islam yang diamalkan oleh umat Islam daripada kalangan anggota UMNO.

“Islam bawah UMNO tidak ke mana dan tidak boleh bawa seseorang itu ke syurga. Berdasar perkara itu, saya percaya penduduk di kawasan Permatang Pasir akan memilih calon Pas sebagai wakil rakyat mereka,” katanya kepada pemberita di Institut Kemahiran Belia Negara (IKBN) di sini hari ini selepas proses penamaan calon bagi pilihan raya kecil Permatang Pasir.
Pengundian ialah pada 25 Ogos ini.

Pilihan raya kecil itu melibatkan calon Pas, Mohd Salleh Man, 52, yang juga Pesuruhjaya Pas Pulau Pinang, dan calon Barisan Nasional Rohaizat Othman, 38.

Kawasan itu mempunyai 20,290 pengundi berdaftar. - SUMBER : Utusan Malaysia

Pewaris Melayu kata:

Tak habis habis orang tua nyanyuk ni buat kenyataan BODOH dan TAK GUNA OTAK macam tu. Biasalah, DAH TERDESAK nak raih pengundi. Orang tua nyanyuk macam tu TERPAKSA LA TIPU PENCACAI PAS yang TAKSUB kat TOK GARU diorang nayanyuk tu. Alah, ini biasalah terjadi dalam ajaran sesat Pas.

Posted in , , , . Bookmark the permalink . RSS feed for this post.
Jom komen di Facebook!

One Response to N11 | NIK AZIZ : ORANG UMNO TAKKAN DAPAT MASUK SYURGA

  1. Boleh ke sebagai umat islam kita menentukan syurga neraka seseorang tersebut?If dia amalkan rasuah pun luaran memang masuk neraka tapi sapa kita nak judge syuraga neraka orang?I do not know why such statement is made. He is one of the most person that people adore but how can he made such statement like that.

    BalasPadam

Catatan Popular di Pewaris Melayu 30 hari lepas

Followers

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark . Converted by LiteThemes.com .